Un home detingut a Sagunt per un presumpte cas de violència de gènere, però la víctima no denuncia

0
955
Policia Local de Sagunt

Les seccions de Trànsit i GAD (Grup d’Atenció a la Dona) van accedir al domicili evitant una agressió major

La Policia Local de Sagunt ha detingut este matí de dijous a un home en el port de Sagunt per un presumpte cas de violència de gènere. La detenció s’ha produït entorn de les 9 del matí quan les seccions de Trànsit i GAD (Grup d’Atenció a la Dóna) s’han personat en el domicili després de rebre una trucada que assegurava haver sentit crits i discussions durant tota la nit.

En acudir a l’habitatge, la víctima rep als policies visiblement alterada i amb signes d’haver sigut agredida en la cara. El presumpte agressor es trobava en l’habitatge, ja que havia tornat, després d’una primera discussió, a arreplegar els seus estris. D’esta primera batussa la Policia Local era coneixedora, ja que havia acudit al domicili després d’una trucada de l’home informant del succeït. La patrulla, després de comprovar ambdues versions, decidix abandonar la zona perquè no hi havia, en eixe moment, indicis de violència, ja que l’home havia abandonat el domicili de la seua parella.

Hores més tard és quan la policia rep una trucada i decidix acudir de nou. En esta ocasió, gràcies a la intervenció de les seccions de Trànsit i GAD van poder prevenir una situació pitjor, ja que el presumpte agressor havia aconseguit tirar a baix la porta amb pestell de l’habitació en la qual s’havia protegit la víctima. En el domicili s’observen múltiples desperfectes i se li comunica a la dona la possibilitat d’interposar una denúncia contra la seua parella, així com rebre assistència mèdica, però ella es nega a tot. Finalment, el presumpte agressor va ser detingut després de comunicar-li el motiu i els seus drets i després de realitzar-li un escorcoll superficial se li va confiscar una placa de substància marró, pel que sembla haixix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here