Detingunt un dels presumptes autors de l’apunyalament a un home en la Fira de Xàtiva


0
1442
La Policia Nacional va detindre a la dona per amenaces greus

Un dels sospitosos havia sigut detingut el dia 17 en tenir en vigor una reclamació judicial per un altre homicidi en grau de temptativa a un jove en els voltants d’un local d’oci de València a la fi de juliol

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després de pel que sembla clavar-li ganivetades a un altre en el transcurs d’una discussió en el recinte firal de Xátiva. En la discussió a més van participar el fill i l’oncle de l’ara detingut. La víctima, un home de 46 anys, va ser traslladada a l’hospital de Xàtiva on ha sigut intervinguda quirúrgicament.

Els fets van ocórrer el dia 15 d’agost a la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser requerits, ja que pel que sembla en el recinte firal de cavalleria de Xátiva, un home havia sigut apunyalat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home estés en l’entrada del recinte, sagnant abundantment pel lateral esquerre, que perdia la consciència, així com al seu costat a una dona, que era la parella de la víctima, cridant que tres homes l’havien apunyalat.

Els policies van sol·licitar la presència dels serveis sanitaris que una vegada es van presentar en el lloc van traslladar a la víctima a un hospital de Xàtiva.

Els agents van esbrinar que la víctima estava en la fira al costat de la seua dona i fill menor, moment en què va ser a prendre una beguda al kiosco trobant-se amb un conegut, que anava acompanyat del seu oncle i el seu fill, i van entaular una conversa sobre cavalls, que en un determinat moment pel que sembla es va torçar.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que un dels sospitosos li va demanar a la víctima que se n’anara de la fira i davant la seua negativa, el van envoltar i un dels acompanyants pel que sembla li va clavar una navalla en l’abdomen almenys en dues ocasions.

La víctima va tractar de marxar-se al costat de la seua dona, que va observar com un altre dels sospitosos treia una navalla al mateix temps que pel que sembla els amenaçava amb matar-los si no abandonaven la fira. La dona va agafar el garrot que portava el seu marit i pel que sembla els va colpejar. Els tres homes van abandonar el lloc en un cotxe de la marca Mercedes.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos eren tres homes, un pare, el seu fill i el seu oncle, de 47, 25 i 61 anys, respectivament, així com que el més jove havia sigut detingut el dia 17 d’agost en tenir en vigor una requisitoria policial per una temptativa d’homicidi a un altre jove en els voltants d’un local d’oci de València a la fi de juliol i es trobava a la presó.

Finalment, els agents van detenir a l’home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here