Detingut per estafa a Carcaixent el treballador d’una gestoria per fer 316 pòlisses falses de clients

0
996
La Guàrdia Civil de Carcaixent ha investigat el cas.

La Guàrdia Civil ha detingut a la persona que s’hauria apropiat de 37.000 euros en perjudici del’asseguradora

Un treballador d’una asseguradora de Carcaixent ha sigut detingut per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d’estafa. Segons l’institut armat l’autor hauria manipulat 316 pòlisses i un total de 31 sinistres falsos, amb la qual cosa han originat a la companyia asseguradora unes perdudes de més de 37.000.

Segons les investigaions el detingut hauria estat utilitzant dades personals per a contractar pòlisses sense una autorització del seu titular, és a dir, emetre diferents pòlisses per a una mateixa matricula però amb diferents prenedors, així com emetre noves pòlisses modificant prenedor i assegurat parell no ser captat pel sistema de l’asseguradora.
La Guàrdia Civil va realitzar gestions a fi de localitzar i identificar la gestoria on podrien estar realitzant altes de pòlisses sense consentiment dels prenedors.

Donada la interposició de nombroses denúncies per part dels perjudicats la Guàrdia Civil contacta amb la seu principal de l’asseguradors per sol·licitar informació de les seues bases de dades, així com les dades d’identificació dels possibles perjudicats.

Quasi la totalitat dels prenedors d’assegurances són de Carcaixent i han sigut o són clients habituals de la seua corredoria, en canvi els vehicles assegurats són de diferents localitats de la Comunitat Valenciana i fins i tot d’altres comunitats.

Per tot, l’esmentat anteriorment es descobreix, que aquesta corredoria d’assegurances, ha manipulat mes 316 pòlisses i un total de 31 sinistres falsos, els quals han originat unes perdudes de mes de 37.000 euros a la companyia asseguradora , així com els nombrosos cobraments als seus clients sense estar realment assegurats.

Finalment es procedeix a l’aprehensió de nombrosa documentació i pòlisses d’assegurances originals, que fonamenten la investigació de dites il·lícites penals.Després de la finalització del registre es va procedir amb la detenció del suposat autor dels fets.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 1 d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here