Un detingut a Llanera de Ranes que tenia un centenar de plantes i esqueixos de Marihuana

CaixaBank - MyBox

0
1050
Imatge de l'operació de la Guàrdia Civil a Llanera de Ranes

La Guàrdia Civil informa que el pes total de totes les plantes confiscades una vegada deshojadas ascendeix a uns 40kg

La Guàrdia Civil de Canals ha detingut a Llanera de Ranes a un home per tràfic de drogues. El cos armat explica que venia investigant des de cap a uns mesos, la possibilitat que el resident d’un domicili de la localita estiguera cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues, iniciant així l’operació ‘Fenollo’.

L’operació i la recerca policial es va tancar el passat 24 d’agost quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 54 anys per la per la seua implicació en un delicte de tràfic de drogues.

En el registre del domicili practicat pels agents on es desenvolupaven activitats il·lícites en Llanera de Ranes es van confiscar de 66 plantes de marihuana, 29 esqueixos, 5kg de cors de marihuana disposats per a la seua venda, 1.500 grams de marihuana en procés d’assecat, un rifle d’aire comprimit i una balança de precisió; el pes total de totes les plantes confiscades una vegada deshojadas ascendeix a uns 40kg.

A més a més els agents es van apoderar de 70 grams de cocaïna, 40 grams de marihuana, 14 grams d’anfetamines, 295 grams de haixix a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 5.640 euros en metàl·lic, un telèfon mòbil i un turisme.

Les actuacions per aquests fets han finalitzat i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.4 de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here