Un detingut implicat en el robatori en entitats bancàries de Montesa, Faura, Llanera de Ranes i Algímia d’Alfara

0
1153
Guardia Civil. Foto d'arxiu

Aquesta persona al costat d’un altre home identificat, es dedicaven a sostraure vehicles d’alta gamma amb el qual allunaven contra els caixers d’entitats bancàries intentant arrancar-los del seu ancoratge per a sostraure’ls

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 37 anys que, al costat d’un altre home, es dedicaven al robatori amb força de caixers d’entitats bancàries mitjançant el allunatge de vehicles tot terreny sostrets, havent robat així a entitats de Montesa, Llanera de Ranes, Faura i Algímia d’Alfara.

Aquesta operació desenvolupada per part de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de València es va iniciar a principis del 2017 arran d’un robatori en l’entitat bancària, a fi de poder identificar i detenir a l’autor o autors de fets delictius ocorreguts en aquestes poblacions.

En un dels robatoris, aquestes persones van envestir el cotxe policial per a aconseguir la fugida, provocant danys tant al vehicle com als agents.

Fins al moment acumulaven un total de 4 robatoris amb força en caixers, 2 robatoris de vehicles, 2 delictes de furt, 2 delictes de falsificació de document públic oficial, 2 delictes de danys i 1 delicte d’atemptat.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i identificar als dos autors, procedint a la detenció d’un d’ells i l’altre, es va poder saber que ja no es trobava en territori espanyol, trobant-se en parador ignorat. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció n.2 de Sagunt

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí