Detingut el jove de Torrent que va agredir un vigilant de seguretat de Renfe a Sagunt deixant-lo inconscient

0
2185
Estació del tren de Sagunt

El jove detingut, amb antecedents policials, va ser sorprés sense bitllet en el tren que provenia de València i aleshores va agredir al vigilant amb un cop de puny que el va deixar inconscient

La Policia Nacional va detindre este dimecrea a Torrent a un jove de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de lesions comès el passat 26 d’agost en l’estació de tren de Sagunt, després de pel que sembla agredir a un vigilant de seguretat quan va ser sorprés viatjant sense bitllet en un tren que provenia de València.

Els fets van ocórrer la vesprada del 26 d’agost en l’estació de tren de Sagunt, quan el revisor un tren que procedia de l’estació del Nord de València, va sorprendre a un jove viatjant sense bitllet i en anar identificar-ho el vigilant de seguretat, el jove li va propinar una punyada que ho va deixar tendit en el sòl, per a posteriorment eixir fugint.

Este dimecres una patrulla que realitzava labors de prevenció a Torrent, van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer Sant Ernest on pel que sembla dos homes discutien amb una dona.

Una vegada en el lloc els agents van separar a les parts i van identificar a un dels homes que va resultar ser el presumpte agressor d’un vigilant de seguretat de Renfe el passat mes d’agost, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat, després de ser escoltat en declaració, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial, quan para açò anara requerit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here