Detingut el conductor kamikaze que va fer 7 km en sentit contrari en l’AP-7 fins Sagunt

0
349
Motoristes de la Guàrdia Civil van perseguir al conductor 7km en Sagunt

El conductor kamikaze ha estat detingut a Silla per la Guàrdia Civil, després de fugir deixant el cotxe en el voral de la carretera a Sagunt

Este dimecres un home va recórrer 7 quilòmetres en sentit contrari per l’AP-7 fins al peatge de Sagunt. Després va abandonar el cotxe en el voral i va fugir; finalment l’individu ha estat detingut a Silla per la Guàrdia Civil.

Els indicis apunten a que esta persona s’hauria equivocat de carretera quan la seua intenció era anar cap a Castelló (sentit nord), mentre que ho va fer en el sentit contrari cap a València. El kamikaze va arribar al peatge de Sagunt on justament hi havia una control de la Guàrdia Civil de Trànsit i agents motoritzats van perseguir al conductor; llavors va abandonar el vehicle al voral de la carretera i va fugir a peu, tallant així la persecució de la benemèrita.

No obstant la Guàrdia Civil va intervindre el vehicle on van comprovar que estava a nom de la seua exdona, la qual va assegurar que li va deixar el cotxe perquè anara a treballar. D’esta forma es va poder identificar i localitzar al sospitós, citant-lo a declarar a la caserna de Benimaclet, a València, on està la seu del cos de Trànsit. No obstant el perseguit es va presentar a la caserna de Silla on va confessar els fets.

La Guàrdia Civil imputa al conductor kamikaze un delicte de conducció temerària i un altre per conduir sense permís. L’home, procedent del Marroc, assegura estar en possessió del permís de conduir del seu país, però sense haver-lo aportat, la qual cosa haurà de fer quan vaja a declarar el Jutjat d’Instrucció de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here