Un detingut com a presumpte autor de 9 robatoris a Xàtiva escalant als domicilis

0
762
Policia Nacional, foto archivo
Policía Nacional, foto de archivo.

La Policia Nacional va trobar recuperar joies que s’han tornat als propietaris i ha detingut  a un altre home com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xátiva a dos homes de 22 i 60 anys, el més jove com a presumpte autor de nou robatoris en domicili de Xátiva mitjançant el mètode de l’escalada en el qual s’apoderava de diners i joies, i l’altre com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment després de localitzar en el seu establiment comercial diverses joies venudes pel primer no complint els tràmits legals. Els agents van realitzar un registre domiciliari i una inspecció en el local on van intervenir diverses joies, una cartilla bancària, una caixa amb diversa eina, un telèfon mòbil i un ordinador portàtil.

Les recerques es van iniciar a la fi de juny en tenir coneixement els agents que en un domicili de Xàtiva s’havia produït un robatori amb força mitjançant el mètode dl’escalada i s’havien apoderat d’unes 30 peces de joieria i uns 600 euros.

Durant les recerques, els policies van localitzar la venda de tres lots de joies en cases de compra venda d’or de Xàtiva que la víctima va reconèixer com de la seua propietat.

Continuant amb les recerques, els agents van localitzar altres cinc lots de joies que havien sigut venuts per un home en cases de compra venda d’or de Xàtiva i València i després de diverses comprovacions van esbrinar que eren propietat de dues dones que havien sigut víctimes d’un robatori amb força en els seus domicilis amb escalada al desembre i a l’agost de l’any passat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Tres detinguts a Xàtiva sospitosos de realitzar robatoris amb força a camps de la zona

Els agents van esbrinar que el sospitós, al costat d’un altre home que realitzava funcions de vigilància, havia comès un total de nou robatoris amb força en domicilis de Xàtiva, per la qual cosa va ser detingut.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir diverses joies, algunes de les quals van ser reconegudes per les víctimes i diversos efectes, així com una inspecció en un establiment comercial on van localitzar joies venudes per l’ara detingut, així com van esbrinar que el propietari les havia comprat sense complir els tràmits legals pel que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment.

Els detinguts, sense antecedents policials, un ha passat a disposició judicial, mentre l’altre després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, però amb l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here