Un detingut a Albaida per simular un robatori amb violència quan eixia d’un banc

0
970
El detingut per la Guàrdia Civil a Albaida té 69 anys

La Guàrdia Civil acusa al detingut d’un delicte d’estafa i un altre de simulació de delicte per una denúncia falsa

Un home ha sigut detingut a Albaida per la Guàrdia Civil per simular haver patit un robatori amb violència i intimidació, quan eixia d’una entitat bancària en la mateixa localitat.

La Guàrdia Civil el passat dia 2 de maig va tenir coneixement mitjançant una denúncia d’un home, indicant que havia patit el robatori de joies i diners en efectiu quan eixia d’una entitat bancària. Llavors es va iniciar la recerca per part de la Guàrdia Civil de Beniganim i Ontinyent, comprovant posteriormen que el robatori va ser simulat per aquesta persona.

El detingut, després de posar denúncia falsa hauria estafat a la seua assegurança amb 1.080 euros per diversos efectes que es declaraven com sostrets, però que segons la Guàrdia Civil estaven en poder dels denunciants en un traster proper al seu domicili. La quantia dels efectes que figura en la denúncia ascendia a 300 euros, un rellotge i un anell d’or.

Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la recerca d’un home de 69 anys per un delicte de simulació de delicte i delicte d’estafa. Les diligències han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here