Detingut a Ontinyent un home per saltar-se el toc de queda: “vull alcohol i vaig a esperar al carrer fins que òbriguen els bars i punt”

CaixaBank - MyBox

0
659
La Policia Nacional va trobar en quatre ocasions al detingut al carrer.

Els agents el van trobar fins a quatre ocasions una mateixa nit, deambulant pel carrer fora de l’horari permés, i en totes elles es va negar a marxar-se a casa

Un home de 29 anys ha sigut detingut a Ontinyent com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu, després de ser vist fins a quatre ocasions en la via pública fora de l’horari permés pel toc de queda i negar-se reiteradament a complir les indicacions de la policia.

Els fets van ocórrer aquest divendres, entre les deu i les onze de la nit, horari en el qual segons la normativa vigent no està permés romandre en la via pública sense un motiu justificat.

Els agents, després de mediar en una discussió familiar entre dos germans en un portal i indicar a un d’ells que, a causa de l’hora que era no podia ser al carrer i havia de tornar al seu domicili, van comprovar que aquest va fer cas omís a les seues indicacions, localitzant-lo fins a altres tres ocasions deambulant per la via pública.

En cadascuna d’aqueixes ocasions en les quals van observar a l’home al carrer, els policies li van comunicar que havia d’anar-se a casa, ja que estava incomplint el toc de queda i no tenia cap justificació per a això. Aquest, tanmateix, els va respondre que volia alcohol i que anava “a esperar al carrer fins que òbriguen els bars i punt”, desobeint reiteradament les indicacions dels agents.

Per aquest motiu, els policies, després de localitzar-lo per tercera vegada al carrer, el van proposar per a sanció per incomplir la normativa sanitària vigent. Finalment, després de veure-ho una quarta vegada en la via pública, desobeir de nou a les seues indicacions i reafirmar la seua intenció d’esperar fins a les sis del matí que òbriguen els bars, ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here