Detingut a l’Olleria un home que venia marihuana des d’un quiosc


0
602
La Guàrdia Civil ha desmantellat el punt de venda de droga
La Guàrdia Civil ha desmantellat el punt de venda de droga

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona i desmantellat un punt de venda de droga en l’Olleria. La Benemérita vènia investigant la possible utilització d’un quiosc amb punt de venda i distribució de droga a la menuda a Corbera.

Fruit de les recerques i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas es va poder comprovar que efectivament aquest comerç, també subministrava substancies estupefaents.

La fase d’explotació d’aquest operatiu va transcórrer el passat dia 1 de novembre i es va saldar amb la detenció d’una persona, home de 44 anys per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues).

En els registres realitzats pels agents en aquest comerç es van confiscar d’una balança de precisió, 2 caixes de plàstic de llepolies que contenien la substància intervinguda, 100 bossetes de plàstic per a la venda de la substància, 183 grams de marihuana seca.

Gràcies a l’actuació dels guàrdies civils s’ha pogut desmantellar aquest punt de venda de droga a la menuda situat en un lloc d’especial afluència de menors.

Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció n.1 d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here