Detingut a Beneixida un repartidor per apropiar-se de paquets que transportava per valor de 10.000 euros

0
2290
L'home ha estat detingut per la Guàrdia Civil de Xàtiva.

L’autor, al llarg de la seua ruta amb el camió de l’empresa i en el seu temps de treball, descarregava els paquets en un lloc determinat i es quedava amb ells

Un home de 40 anys ha estat detingut a Beneixida per un delicte d’apropiació indeguda. La Guàrdia Civil va iniciar les recerques el passat mes de febrer en rebre una denúncia per part del gerent d’una empresa de repartiment del municipi de Beneixida.

El denunciant manifestava que un dels seus empleats no registrava documentalment alguns dels paquets que transportava, tampoc els entregava en el seu destí ni venien retornats al magatzem de la companyia.

Al llarg de la investigació, els agents van trobar les proves pertinents per a verificar que l’autor, al llarg de la seua ruta amb el camió de l’empresa i en el seu temps de treball, descarregava els paquets en un lloc determinat i es quedava amb ells.

L’autor va començar a realitzar aquest procediment a principis de novembre del passat any i va continuar en les setmanes successives. Els agents van aconseguir descobrir que fins a 5 repartiments havien desaparegut diferents paquets. Entre ells una bicicleta d’alta gamma, un televisor de grans dimensions, un patinet elèctric i 14 ordinadors portàtils. El valor dels efectes sostrets va superar els 10000 euros.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Alzira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí