Detingut a Alzira un home per trencar l’ordre d’allunyament de la seua parella, i també aquesta que estava amb ell i l’ajudava a escapar

0
1315
La Policia Nacional ha detingut a la parella.

La Policia Nacional els va identificar en la via pública després del toc queda, després de manifestar que venien d’una festa d’aniversari

Un home de 24 anys ha sigut detingut a Alzira com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna, després d’haver sigut identificat per la Policia Nacional quan anava precisament amb la seua parella sobre la que té una ordre d’allunyament vigent.

El jove també ha sigut detingut amb càrrecs d’atemptat a agent de l’autoritat i danys, després d’agredir als policies quan anaven a arrestar-lo. A més, la dona de 38 anys, que es trobava en aqueix moment al costat d’ell, va ser detinguda per un presumpte delicte de desobediència en obrir-li la porta del vehicle policial quan anava a ser traslladat a dependències policials perquè emprenguera la fugida.

Els fets van ocórrer a les 00,20 de la nit del diumenge, quan els agents que es trobaven realitzant un control estàtic per a garantir que es complia el toc de queda establit, van veure a una parella caminant per la plaça d’Alacant d’Alzira. En aqueix moment, els policies li van preguntar el motiu de trobar-se en via pública malgrat les restriccions, manifestant que venien d’una festa d’aniversari. Per tals fets, els agents van consultar les bases de dades policials per a proposar-los per a sanció.

Una vegada realitzades les gestions oportunes, els agents van comprovar que l’home tenia en vigor una ordre de prohibició d’aproximar-se a menys de 200 metres vigent sobre la dona que li acompanyava, per la qual cosa quan anaven a detindre’l com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna, aquest va començar a córrer en direcció contrària als agents.

Malgrat escapar dels agents, els policies el van interceptar uns metres després i seguidament va començar a llançar colps a la patrulla que li va advertir en reiterades ocasions que deposara la seua actitud, fent aquest cas omís i resistint-se a la detenció.

Finalment, quan els policies van introduir al sospitós en el vehicle policial aquest va colpejar amb puntades la finestreta de la porta posterior esquerra, aconseguint desencaixar el marc. A més, la dona va aprofitar la situació per a acostar-se al cotxe i obrir la porta de l’habitacle destinat als detinguts, per a facilitar-li la fugida a la seua parella.

L’home, amb antecedents policials, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de trencament, atemptat a l’autoritat i danys i ha passat a disposició judicial. La dona va ser arrestada per un delicte desobediència i després de ser escoltada en declaració va quedar en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fóra requerida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here