Detingudes dues persones per robatoris a Carcaixent, Alzira, Cullera, Xàtiva, Gandia y Alfafar

0
2459
Imatge dels objectes recuperats en l'operació

Els detinguts, dos joves, venien els botins a través de pàgines web de venda d’objectes de segona mà

La Guàrdia Civil de Carcaixent ha detingut dins l’operació ‘Picaxu’ a dues persones com a presumptes autors de diversos furts ocorreguts a diverses localitats de la província de València. La investigació es va iniciar després de produir-se diversos furts a la Ribera Alta, en el qual el presumpte autor accedia a l’interior d’establiments i s’apropiava de productes de xicotetes dimensions.

 


Finalment s’ha produït la detenció d’un home de 21 anys d’edat i una dona de 25 anys per la seua implicació en delictes continuats de furt. Els detinguts desactivaven les alarmes dels productes o bé trencaven les caixes de seguretat on es trobaven els articles. Posteriorment venien els objectes en pàgines d’Internet de segona mà.

S’han intervingut 92 objectes procedents dels furts en el domicili registrat a Alzira pels agents, consistents en xicotets electrodomèstics i electrònica per un valor de prop de 6.000 euros. Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir furts en les localitats de Carcaixent, Alzira, Cullera, Xativa, Gandia i Alfafar. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció n.4 Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here