Detingudes dues persones a Alcàsser per robar i vendre maquinària agrícola

0
1715
Una de les maquinàries intervingudes per la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil i retornar als seus legítims propietaris un tractor, 3 roto-conreadors i un conreador valorats en més de 15.000 euros

Dues persones han sigut detingudes a Alcàsser pel robatori i venda de maquinària agrícola, per la qual cosa se’ls imputen delictes de furt, robatori, encobriment i falsificació.

L’operació va començar després de la recepció de diverses denúncies per delictes contra el patrimoni a Alcàsser. L’autor accedia a les propietats, les quals estaven barrades, i protegides amb cadenats, i s’emportava amb si el material agrícola.

Com a resultat de les investigacions per part dels agents, es va localitzar maquinària robada anunciada en un famós portal d’internet dedicada a la compra i venda d’objectes i materials.

Els investigadors es van traslladar a la localitat de Gavarda, d’on procedia l’anunci. La venedora va exposar que la maquinària li l’havia comprada a un tercer i va suposar que no era sostreta. Els agents, van identificar el material com robat i, immediatament, el van intervindre ja que la venedora l’havia aparaulat amb més compradors.

Entre la maquinària furtada i robada, hi havia un tractor, d’alta gamma, amb la matrícula doblada amb la clara intenció que no fora identificat com el sostret.

També, els agents van practicar un registre en una masia agrícola de la localitat de Picassent, on van descobrir que la placa matrícula doblegada procedia d’aqueix mas.

A més, els investigadors van aconseguir retornar als seus legítims propietaris un tractor, 3 roto-conreadors i un conreador valorats en més de 15.000 euros.

Finalment, el mes de setembre passat, la Guàrdia Civil de València va detindre a un home de 40 anys i una dona de 46, tots dos de nacionalitat espanyola, pels delictes de furt, robatori, encobriment i falsificació.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Picassent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí