Detingudes 5 persones implicades en 24 robatoris en habitatges de Benigànim i Manises

0
1752
Imatge d'alguns dels objectes recuperats per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en dues operacions als presumptes delinqüents que haurien robat objetectes de les cases afectades per a la seua venda

La Guàrdia Civil va tenir constància des del mes d’octubre del 2016 d’una sèrie de robatoris a l’interior dels habitatges en una urbanització molt coneguda de la localitat de Manises, on els autors utilitzaven habitualment el mateix ‘modus operandi’.

Immediatament, s’inicie l’operació ‘PAPIO’, per part de components de la Guàrdia Civil d’Aldaia, a fi de poder localitzar, identificar i detenir als autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a quatre homes d’edats compreses entre 22 i 27 anys per la seua implicació en 17 fets delictius.

El ‘modus operandi’ utilitzat pels detinguts en els robatoris investigats era similar, Aquesta persona forçava la portes i finestres per a introduir-se en el seu interior. Una vegada aconseguien estar dins de l’habitatge extreien els objectes de valor i els portaven alguna de les habitatge. Per a després vendre el robat de forma il·legal en establiments de segona mà.

En el registre practicat els agents han pogut recuperar 40 objectes robats. La valoració del robat ascendeix a 4.000 euros aproximadament.

Operació a Xàtiva

En una altra operació de la Guàrdia Civil de Xátiva es va detenir a un home de 57 anys implicat en 7 robatoris en habitatges de Benigànim. Els agents van aconseguir recuperar gran part del sostret, entre aquests efectes es trobaven, un televisor, bicicletes tot terreny, electrodomèstics, eines, roba etc.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.2 de Quart de Poblet i Jutjat de Guàrdia d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here