Detingudes 4 persones al Perellonet per segrestar i torturar a un home perquè els pagara 50.000 €

CaixaBank - MyBox

0
1617
Imatge de la detenció d'un dels acusats.

Els suposats autors es feien passar per una organització criminal a nivell internacional per a pressionar d’una forma extrema a la víctima

Quatre persones han sigut detingudes acusades dels delictes de detenció il·legal, extorsió i robatori a una persona al Perellonet. La Guàrdia Civil de Sueca i Cullera va iniciar la investigació a la fi del mes de juny, quan un home de 28 anys d’edat va denunciar, en la Guàrdia Civil de Sueca, que havia sigut raptat i torturat sol·licitant-li grans quantitats de diners.

Els presumptes autors, d’edats compreses entre els 17 a 23 anys, van emmanillar i van emmordassar a la víctima i el van introduir en el maleter d’un cotxe, que posteriorment va ser traslladat a una zona aïllada, on va ser sotmés a tortures i maltractaments mitjançant un bat de beisbol i una arma de descàrregues elèctriques a fi d’intimidar-lo. Posteriorment, la víctima va ser alliberada i els agressors li van donar el termini de dues setmanes per a abonar-los 50.000 euros, amenaçant-lo amb que sinó prendrien represàlies contra la seua família.

Després de les perquisicions realitzades, per part dels agents, es va poder determinar que els autors, que es feien passar per una organització criminal internacional, sotmetien a la víctima a una pressió extrema. Aquests subjectes, insistien mitjançant extorsions, coaccions i amenaces de mort dirigides tant a ell, com als seus familiars amb la intenció de condicionar-li al fet que reunira els diners que li és requerit.

Gràcies a aquesta operació per part dels Equips de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Sueca i Culllera, s’ha aconseguit acabar amb aquest grup i evitar que continuaren extorquint i coaccionant a més ciutadans. Les diligències i els detinguts han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 10 de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here