Detingudes 26 persones a diverses localitats de la Ribera Alta i Baixa en una operació antidroga


0
491
Imatge de l'operació desenvolupada per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil també cerca altres 39 persones després d’intervindre 8.000 plantes de marihuana en 72 registres

La Guàrdia Civil de la Companyia de Sueca ha detingut a 26 persones i altrtes 39 estan en cerca dins una operació antidroga contra plantacions clandestines de cultiu il·legal de marihuana en diferents punts de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

Les 65 persones involucrades en la operació estan investigades per delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric. Estes persones van ser detingudes en una operació en la que es va procedir al registre 72 domicilis a Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaió i Carlet.

Amb aquestes actuacions s’han pogut intervenir prop de 8.000 plantes de marihuana i 18 quilos de cabdells llestos per a la seva venda que formaven part de diferents cultius ‘indoor’. A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines, valorada en mes de 100.000 euros. Cal destacar que s’ha pogut esclarir l’ús fraudulent del fluid elèctric a través de 54 enganxaments il·legals.

Les diligències instruïdes han estat lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Carlet, Alzira, Sueca, Picassent i Requena.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here