Detinguda una dona a Sagunt per apoderar-se de 110.000 € d’una de 90 anys a la què cuidava

0
3790
La policia ha recuperat 67.000 euros que estaven ocults dins d'un test

La Policia Nacional informa que la detinguda va aconseguir amb uns poders notarials ser administradora dels comptes i incloure’s en el testament de la víctima

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt, a una dona de 66 anys com a presumpta autora dels delictes d’estafa, apropiació indeguda i administració deslleial, després de fer-se amb poders notarials per a l’administració dels comptes d’una amiga de 90 anys i incloure’s en el testament. L’ara detinguda hauria estat extraient grans quantitats de diners, aconseguint un botí de 110.000 euros en un any, a més pel que sembla es va quedar amb diverses joies que la seua amiga li havia lliurat per a guardar-les. Els agents han aconseguit recuperar 67.000 euros, part dels diners estava ocult en tres paquets en la terra d’un test en la terrassa de la casa de l’ara detinguda. A més va comprar un cotxe al comptat, pel que sembla, amb part dels diners de la seua víctima.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un familiar havia detectat la falta de diners no justificats del compte bancari del seu familiar, una anciana de 90 anys.

Els policies van esbrinar que una anciana havia sigut ingressada en un centre de majors per una amiga seua, i cuidadora altruista, ja que no estava contractada. L’anciana havia eixit d’un hospital després de ser intervinguda quirúrgicament. Els agents van descobrir que l’amiga i cuidadora hauria aprofitat l’ingrés en l’hospital i a través de poders notarials es va convertir en l’administradora del compte bancari a més d’incloure’s en el testament de la seua amiga. La sospitosa va obtenir d’aquesta manera una targeta del compte bancari de la seua amiga. Després de l’operació greu la dona la va convèncer i la va ingressar en un centre de majors.

Continuant amb les recerques, els agents van comprovar que la sospitosa extreia, habitualment, grans quantitats de diners del compte de l’anciana així com s’hauria quedat amb diverses joies de gran valor que la seua amiga li havia lliurat perquè les guardara.

Els policies van descobrir que la sospitosa es va comprar un cotxe, valorat en 13.000 euros, pagant-ho al comptat suposadament amb els diners de la seua amiga malalta. La falta de diners justificats en un any ascendeix 110.000 euros.

Els policies després de les comprovacions pertinents van detenir a la cuidadora altruista com a presumpta autora dels delictes d’estafa, apropiació indeguda i administració deslleial. Els agents han recuperat 67.000 euros en el domicili de l’ara detinguda, la gran majoria amagats en tres paquets en la terra d’un test amb petúnies.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here