Detinguda una dona per extorsions sexuals a un menor de Xàtiva

0
480
Comissaria de la Policia Nacional a Xàtiva

La dona va mantenir sessions de sexe virtual amb el menor i després demanava diners per no difondre els vídeos per les xarxes

Una dona de 31 anys ha sigut detinguda a Saragossa per presumptes extorsions sexuals a través d’Internet gràcies a una investigació policial posada en marxa després de la denúncia d’un menor de Xàtiva.

Segons ha informat la Policia Nacional, va anar al maig quan la víctima, un veí de Xàtiva menor d’edat, va acudir a la Comissaria d’aqueixa localitat per a denunciar l’extorsió per una dona amb la qual havia compartit sessions de sexe virtual a través d’Internet.

La relació es va iniciar a través d’una coneguda aplicació de contactes en la qual una usuària oferia sessions de sexe virtual a canvi d’una prestació econòmica.

Segons la Policia, utilitzant aquest argument com a “ganxo” va aconseguir guanyar-se la confiança del denunciant, que va arribar a enviar-li material audiovisual de contingut sexual explícit, i després li va exigir diners per a evitar que ho denunciara per ser menor d’edat.

En un primer moment, la víctima va cedir a aquestes exigències, però les amenaces per a aconseguir més diners van continuar a canvi d’evitar la difusió del material en xarxes socials i, a més, va patir un continu assetjament telefònic.

Les primeres gestions policials van determinar que l’autora dels fets podia residir a Saragossa, per la qual cosa la investigació es va centralitzar en el Grup de Delictes Tecnològics, que va aconseguir identificar-la com a E.C.G., de 31 anys i sense antecedents policials.

La Policia Nacional, contínua amb la investigació, per la qual cosa no es descarta la seua participació en altres fets similars.

Els fets investigats configuren la modalitat delictiva coneguda com “sextorsió”, molt freqüent en Internet, per la qual cosa la Policia Nacional insisteix que mai s’han de respondre sol·licituds de sexe virtual procedents d’homes o dones desconegudes a través de xarxes socials, blogs, o correu electrònic, per a evitar ser víctimes d’aquest delicte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here