Detinguda una dona a Sagunt per proferir insults racistes a dues companyes de classe

0
357

Està acusada d’un delicte d’odi perquè presumptament proferia habitualment insults d’índole racista a dues companyes d’origen sud-americà

Una dona ha sigut detinguda a Sagunt com a presumpta autora d’un delicte d’odi perquè presumptament proferia habitualment insults d’índole racista a dues companyes de classe d’un centre educatiu de Sagunt.

Els descqualificatius, segons ha informat la Policia Nacional, tindrien suposadament relació amb el color de pell de les víctimes, totes dues d’origen sud-americà, i es produirien diàriament tant a l’aula com fora d’ella. L’autora dels fets fins i tot, pel que sembla, hauria mostrat repulsa per tocar objectes manipulats prèviament per les víctimes.

Els agents han esbrinat que no hauria tingut lloc un conflicte previ entre la sospitosa i les perjudicades que poguera originar a aqueixa actitud hostil cap a elles, així com que les expressions emprades per l’ara detinguda contenien un missatge d’odi, que podrien desembocar en conflictes de major gravetat.

Diversos testimonis, tant alumnes com educadors del centre, haurien presenciat la conducta d’aquesta dona, arribant a recriminar-li el seu comportament sense aconseguir que deposara la seua actitud.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here