Detinguda una parella a Alzira per maltractament dels seus gossos que podrien haver participat en baralles

0
1095
Policia Nacional. Foto archivo
Policía Nacional. Foto de archivo.

Els dos gossos de la races Pit Bull i American Stanffordshire es trobaven molt desnodrits amb ferides obertes i nombroses cicatrius

La Policia Nacional ha detingut a Alzira a una dona i un home de 41 i 47 anys com a presumptes autors d’un delicte de maltractament animal, després de comprovar l’estat d’abandó i maltractament de dos gossos de la seua propietat. Els animals, segons la policia, estaven totalment desnodrits i amb lesions de notable gravetat.

Les recerques es van iniciar per part dels agents, en rebre un informe de la Policia Local d’Alzira, en el qual una persona adonava que en una finca rural hi havia dos gossos de raça perillosa, amb lesions greus i amb mossegades per tot el cos.

Els policies davant la gravetat dels fets, es van dirigir a la parcel·la on van observar, dos gossos un de la raça Pit Bull i un altre de la American Stanffordshire molt prims, amb múltiples ferides obertes, així com cicatrius per tot el cos i un d’ells amb les orelles tallades, per la qual cosa van donar avís al servei concertat amb l’ajuntament per a la recollida d’animals i així, procedir a la confiscació cautelar i protecció dels animals, donat l’estat d’abandó dels gossos i perillar la seua vida.

Els investigadors després d’identificar i localitzar als propietaris dels dos gossos els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de maltractament animal. Els animals van quedar a càrrec del servei de protecció d’animals que la seua veterinària, va informar de les pèssimes condicions de salut dels dos animals.

Els policies continuen amb les recerques per a determinar si s’hagueren utilitzat per a baralles de gossos. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han sigut posats en llibertat, però amb l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Piden 6 años de cárcel para los vecinos de Carlet que estafaron a la Seguridad Social aprovechándose de la necesidad de medio centenar de personas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here