Detinguda una dona acusada de fer ‘furts afectuosos’ a ancians a Sagunt

CaixaBank - MyBox

0
2669
Policía Nacional Foto archivo
Els agents de la Policia Nacional també van ser amenaçats

La dona s’abalançava sobre les víctimes, ancians, d’una manera extremadament afectuosa, i els donava besades i abraçades, per a apoderar-se de tots els objectes de valor

La Policia Nacional ha detingut a Alacant a una dona de 27 anys per la seua presumpta participació en set furts i cinc robatoris en les ciutats de Sagunt, Maspalomas (Gran Canària) i Guadalajara, pel mètode del “furt afectuós”. Sobre ella vuit cerques policials i quatre reclamacions judicials, segons ha informat la comissaria.

Els agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant van tenir coneixement que la detinguda podria estar residint temporalment a Alacant, per la qual cosa es va establir un dispositiu de cerca que va culminar amb l’arrest i posada disposició judicial de la presumpta autora dels fins a 12 delictes per la modalitat de “furt afectuós”.

Pel que sembla, seleccionava a les seues víctimes, sempre d’avançada edat, i aprofitava el moment idoni per a abalançar-se sobre els ancians d’una manera extremadament afectuosa, i els donava besades i abraçades, aprofitant la conjuntura per a apoderar-se de tots els objectes de valor que l’ancià portara amb si. Si era descoberta en la seua obstinació, no dubtava a fer ús de la violència per a apropiar-se del botí.

La fugitiva tenia requisitorias en vigor per part dels jutjats d’Instrucció de Saragossa, València i Balaguer (Lleida). A més, estava immersa en la recerca de diversos grups de policia judicial de diferents Comissaria d’Espanya com Maspalomas, Guadalajara, Sagunt, on estava en crida i cerca. La detenció de la presumpta autora dels robatoris suposa l’esclariment de fins al moment, set delictes de furt i cinc de robatori amb violència i intimidació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here