Detinguda a Cullera una dona per estafar més de 30.000 euros als ancians que cuidava

0
1556
La dona ha estat detinguda per la Guàrdia Civil.

El fill dels perjudicats, un matrimoni d’edat avançada, va denunciar que les targetes dels seus pares havien sigut utilitzades de manera fraudulenta

La Guàrdia Civil de Cullera, ha detingut a una dona de 56 anys per 2 delictes d’estafa en la citada localitat.

L’operació es va iniciar el passat 11 de gener després de la recepció, d’aqueix mateix dia, d’una denúncia interposada en el Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Cullera, en la qual el fill dels perjudicats, un matrimoni d’avançada edat, manifestava que les targetes dels seus pares havien sigut utilitzades de manera fraudulenta.

Durant la investigació, els agents van aconseguir descobrir que els fets es venien produint des de l’estiu passat, carregant nombroses compres i extraccions bancàries, per un import aproximat de 30.000 euros.

Fruit de les labors d’investigació es va poder determinar que l’autora dels fets, era la dona encarregada de la cura dels ancians, que s’aprofitava de la relació de confiança que tenia amb les seues víctimes per a cometre aquests fets.

El modus operandi que va utilitzar la detinguda, consistia a aprofitar la relació pròxima amb les víctimes per a aconseguir accedir a la targeta i el número secret i, posteriorment, traure diners de caixers.

L’autora va realitzar nombroses extraccions, sent la majoria d’elles disposicions per valor de 1.000 euros. A més, va arribar a pagar amb les targetes un menjar de Nadal.

Així mateix, la investigació va revelar que una vegada es van bloquejar les targetes utilitzades fraudulentament, la detinguda, valent-se de la seua confiança amb la germana de la perjudicada, va aconseguir retirar d’una altra llibreta bancària 600 euros.

Finalment, el dia 04 de febrer, agents de la Guàrdia Civil de Cullera van detindre a una dona de 56 anys, de nacionalitat espanyola, per 2 delictes d’estafa.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sueca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí