Detenen a dues persones per tindre més de 500 plantes de marihuana en el seu habitatge a Corbera

0
2061

Els agents van trobar 3 habitacions, d’uns 20 metres quadrats, cadascuna ocupada per una plantació de marihuana.

La Guàrdia Civil ha detingut a 2 persones pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric. A més, ha desmantellat una plantació de marihuana “indoor” i intervingut divers material utilitzat per al bon desenvolupament de les plantes.

Al llarg d’una investigació de la Guàrdia Civil de Paiporta, el passat dia 27 de novembre de 2021, va procedir a una entrada i registre en una casa pertanyent al terme municipal de Corbera.

Els agents van trobar 3 habitacions, d’uns 20 metres quadrats, cadascuna ocupada per una plantació de marihuana, sumant un total de més de 500 plantes. La majoria superaven els 50 centímetres d’altura.

Igualment, els investigadors van intervindre divers material utilitzat per al bon desenvolupament de les plantes: 23 llums, 23 transformadors, 3 extractors i 3 aires condicionats.

Els agents també es van adonar que l’energia elèctrica del domicili era subministrada des de la xarxa elèctrica general.

Finalment, la investigació va finalitzar amb la detenció d’un home de 32 anys i una dona de 34, tots dos de nacionalitat espanyola, pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí