Es detecten 7 xicotets terratrèmols a Moixent i a la Font de la Figuera en les últimes hores

0
991
Mapa dels epicentres sobre el territori afectat

Els sismes han tingut una intensitat d’entre 1,8 i 2,9 graus, quasi tots a una profunditat de 12km excepte el més lleuger que ha sigut a 1km

Segons el Servei de Sisomologia de l’Institut Geogràfic Nacional (IGN), des de les 2,20h de la passada matinada s’han detectat fins a 8 xicotets sismes amb epicentres a Moixent i a la veïna localitat de la Font de la Figuera; a estos cal sumar un altre detectat el passat dia 4 de setembre, produint-se així 4 en cada localitat, que no han tingut conseqüències.

Els terratrèmols de Moixent s’han datat epecialment a altes hores de la matinada i a una profunditat de 12 km, excepte el que ha tingut lloc a les 7,13h del matí d’este dimecres a la Font de la Figuera, que s’ha registrat a 1km de profunditat.

La intensistat dels sismes oscil·la entre els 2,2 i els 2,9 graus, excepte el que ha tingut lloc a 1km de profunditat a la Font de la Figuera, que ha estat el de menor nivell amb 1,8 graus. Segons el servei d’emergències 112 únicament s’ha produït una cridada d’alerta dins d’este episodi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here