Detectats dos nous casos de COVID-19 a Cullera en una família

0
1253
Urbanització de Cullera Park.

L’Ajuntament de Cullera ha explicat que la família es troba confinada a Cullera Park i demana als residents de l’urbanització que es mantinguen a les seues cases fins conéixer els resultats dels PCR

Dos nous casos de contagis a Cullera s’han produït durant els últims dies, segons ha confirmat el propi ajuntament. El consistori explica que es tracta d’una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park.

Afegeix l’Ajauntament de Cullera que els dos casos detectats, com així la resta dels veïns de la urbanització, “es troben en estos moments en fase d’estudi i s’estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l’objectiu de descartar l’aparició de cap brot”.

A més a més es demana que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els darrers dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o al telèfon d’atenció i informació de la Covid, 900.300.555. A més, l’ajuntament també demana a tots els residents d’esta urbanització que es mantinguen als seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic.

A més a més l’Ajuntament de Cullera ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però no obstant recordar que “cal estar alerta i complir les recomanacions de les autoritats sanitàries”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here