Detectat un brot de 8 positius amb origen en l’oci a Ontinyent i un altre de 9 d’origen social a Oliva

0
2323
Realització d'una prova PCR.

També s’ha detectat un brot de 7 positius a Quart de Poblet i altres brots amb 5 positius cadascun a Alfafar, Chera, Gandia i Mislata

La Conselleria de Sanitat ha anunciat un increment de 772 nous casos de coronavirus i 345 altes en l’última jornada. Dels nous brots detectats destaque un a Ontinyent amb 8 positius amb origen en l’oci i un altre de 9 a Oliva d’origen social.

La consellera Ana Barcelo ha demanat a tothom “cautela i sentit comú”. Així ha apuntat que “l’increment incessant del nombre de contagis ens indica clarament que tota prudència és poca. Si totes les persones posem de la nostra part, podrem fer front al virus amb una força major”.

La Comunitat Valenciana és la cinquena autonomia on la taxa d’incidència acumulada en els últims 14 dies és menor, per darrere d’Andalusia, Astúries, Extremadura i Galícia, ja que aquesta taxa se situa en 89,41 per cada 100.000 habitants, mentre la taxa d’incidència mitjana acumulada d’Espanya és de 173,14 per cada 100.000 habitants.

D’altra banda, s’han donat 345 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades des de l’inici de la pandèmia se situa en 23.299. Els hospitals valencians tenen, actualment, 331 persones ingressades. D’aquesta manera, en aquests moments hi ha actius 4.413 casos, la qual cosa suposa un 15,11% del total de positius.

D’altra banda, s’han registrat 4 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions ascendeix a 1.502 persones: 227 a la província de Castelló, 519 en la d’Alacant i 756 en la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 764.596, de les quals 624.550 han sigut a través de PCR i 140.046 mitjançant test ràpid.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Nuevo brote de coronavirus en Ròtova con cuatro positivos

Pel que fa als brots a la província de València s’han assenyalat els següents:

· Alfafar: 5 casos. Origen social
· Quart de Poblet: 7 casos. Origen social
· Moncada: 4 casos. Origen altre àmbit comunitari
· Oliva: 9 casos. Origen social
· Ontinyent: 8 casos. Origen oci
· Chera: 5 casos. Origen social
· Benetússer: 3 casos. Origen vacacional
· València: 3 casos. Origen social
· València: 4 casos. Origen social
· Gandia: 5 casos. Origen social
· València: 5 casos. Origen laboral
· València: 3 casos. Origen social
· València: 4 casos. Origen laboral
· València: 4 casos. Origen social
· Manises: 4 casos. Origen laboral
· Mislata: 5 casos. Origen altre àmbit comunitari

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here