Detectat un brot amb 7 contagiats de COVID-19 a Guadassuar en una reunió familiar

0
2220
Prueba de COVID-19.

Amb els nous positius la localitat de la Ribera Alta arriba a les 26 persones contagiades durant tota la pandèmia, i que ha tingut dos morts per aquest malaltia

La Conselleria de Sanitat ha informat d’un nou brot de COVID-19 en les últimes 24 hores detectat a Guadassuar, l’origen estaria en una trobada familiar i hi ha 7 contagiats. Amb aquestos la localitat de la Ribera Alta arriba a 26 positius per coronavirus durant tota la pandèmia, després de no registrar cap contagi en les dues últimes setmanes; Guadassuar a més acumula dos morts per aquesta malaltia.

Des de l’Ajuntament de Guadassuar s’ha emés un comunicat en el que s’ha apuntat que “des del primer moment de detectar-se els casos de COVID-19, la situació ha estat controlada per part de les autoritats sanitàries competents. Les últimes notícies al respecte és que són casos aïllats i no d’una transmissió comunitària -fins les darreres informacions oficials-, i que tots els casos detectats estan sent controlats, a més, gràcies a la col·laboració de les persones afectades”.

Afegeixen des del consistori que “una vegada més els protocols estan funcionant degudament i prova d’açò és la ràpida detecció i control d’estos casos. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública estan fent el seguiment de la situació al nostre poble”. A més a més s’ha fet “una crida a la calma i a la responsabilitat i a extremar les precaucions, perquè els casos estan sent rastrejats i detectats de manera ràpida”.

Al brot de Guadassuar se suma als 3 positius registrats durant els últims dies a Alzira, ciutat on no es comptaven casos nous de coronavirus des de final de maig, i aquest cap de setmana ha tingut tres nous, sumant així 89 contagiats des que es va iniciar la pandèmia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here