Detectat a Vallada un brot de 6 contagiats de COVID-19

0
2755
Municipi de Vallada.

L’aparició del primer contagiat a Vallada va provocar que se suspenguera la seua escola infantil i els esports en el municipi

L’Ajuntament de Vallada ha informat de la detecció d’un brot de 6 contagiats de COVID-19 a la localitat. Segons s’informa des del consistori divendres 24 de juliol es va detectar el primer cas positiu de coronavirus i de manera urgent diumenge 26 es van fer les proves PCR a tots els contactes del primer cotagiat, donant com a resultat dimarts 6 contagiats en total.

Davant aquesta situació l’ajuntament explica que dimecres es van realitzar proves PCR als contactes de tots els cotagiats, el resultat dels quals s’informarà en tindre els resultats. De moment els contagiats romandran 14 dies confinades, tal i com marca el protocol de les autoritats sanitàries.

L’aparició del primer contagiat a Vallada va provocar que se suspenguera la seua escola infantil i els esports en el municipi.

A més a més l’Ajuntament de Vallada, davant l’actual situació, demana als veïns que siguen “pacients i prudents, que no col·lapsen el centre de salut”. D’una altra banda també demanen privacitat per a les persones afectades i aquelles que es facen les proves PCR perquè “ells són víctimes d’una pandèmia que afecta a tot el planeta, en cap cas són culpables de patir-la”.

Afegeixen des del consistori que “ara ja sabem i tenim ben comprovat que sí que afecta també als joves. Encara que per als joves pot ser asimptomàtic i lleu, per als seus iaios o pares pot ser un problema molt greu”. A més a més recorden als propietaris de comerços, bars, cafeteries o pubs que “són els responsables de que en el seu establiment s’acomplisquen les normes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here