Detectat a Canals un brot de 10 positius per coronavirus d’origen social

0
2000
Realització d'una prova PCR.

La Comunitat Valenciana suma 393 nous casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 393 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 19.998 persones. A les comarques valencianes són 279, el que fa 11.375 en total, i s’han reassignat 19 casos.

Entre els nous brots destaca el detectat a Canals, d’orgen social, i en el que hi ha 10 positius en total. Però a més a més també hi ha un a Sollana amb 5 positius d’origen social, a Picassent 3 casos d’origen comunitari, a Venta del Moro 3 casos d’origen social, a Sagunt 4 casos d’origen social, a Bétera 9 casos d’origen social, i a València 5 brots diferents, dos d’origen vacacional amb 3 positius cadascun, dos més d’origen laboral de tres positius cadascun i un de 5 d’origen social.

Actualització de la situació en residències

En aquests moments, el 77% de les residències de la Comunitat Valenciana on s’han detectat casos tenen un únic positiu, de persona resident o de personal treballador.

En concret, hi ha algun cas positiu en 33 residències de majors (1 a la província de Castelló, 14 a la província d’Alacant i 18 a la província de València), 3 residències de persones amb diversitat funcional (1 a la província d’Alacant i 2 en la de València) i 4 centres de menors (3 a la província de València i 1 a Castelló).

Actualment es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 2 a la província d’Alacant i 2 a la província de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here