Desmantellat un grup criminal per robatoris violents a gasolineres de la província de València

0
1688
Un dels detinguts entrant en els jutjats acompanyat per la Guàrdia Civil

S’han detingut 5 homes que van arribar a agredir a una anciana per a llevar-li la bossa amb un ganivet, causant-li una ferida greu en la mà

La Guàrdia Civil de Picassent i Sueca han detingut cinc homes d’entre 34 i 55 anys els quals presuntament conformaven un grup criminal que robaven a gasolineres de la província de València, robatoris que feien amb força, intimidació i violència.

El cos armat explica que va tenir coneixement de diversos fets delictius que es venien produint des del passat mes de desembre en gasolineres de les comarques de la Ribera Alta i Ribera Baixa on els autors actuaven utilitzant el mateix modus operandi. Així es va engegar l’operació ‘Laro’, per part de components de la Guàrdia Civil de Picassent i l’operació ‘Gasofenero’, per agents de la Guàrdia Civil de Sueca.

En l’execució de les operacions s’ha pogut detenir en la primera operació a tres homes d’edats compreses entre els 46 i 55 anys, reincidents i toxicòmans, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència a una anciana, un delicte de robatori amb intimidació, un delicte de robatori amb força i un delicte de furt d’ús de vehicle a motor.

De les gestions realitzades es va poder comprovar que els efectes robats eren venuts posteriorment en establiments de compra i venda de segona mà. Entre els efectes intervingut en el registre efectuat en una dels habitatges dels autors. S’han pogut recuperar diversos telefonos mòbils, una furgoneta, un carretó plegable i un camafeo sostret a la mata del robatori amb violència.

Els arrestats realitzaven vigilàncies prèvies del lloc on anaven a cometre els fets i mentre un d’ells realitzava l’entrada forçant la les finestres o portes l’altre observava que no anaren sorpresos per ningú.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció n.1.

En la segona operació s’ha pogut detenir a un home de 34 anys reincident en el mateix fet i un investigat de 36 anys els dos de nacionalitat espanyola. Per tres delictes de robatori amb intimidació.

Les diligència instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de primera Instància i Instrucció n.1 de Sueca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí