Desmantellat un cultiu de 970 plantes de marihuana en una caseta de camp de Xàtiva

0
1295
La Guàrdia Civil ha desmantellat el cultiu que estava en una pinada de Xàtiva

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, pels delictes de cultiu i elaboració de drogues que podrien arribar a tindre un valor de 200.000 euros

La Guàrdia Civil d’Énguera ha desmantellat un cultiu il·legal de marihuana en una caseta de camp pròxima a Xátiva per la qual cosa han detingut a una persona. Agents de la benemèrita van procedir al registre d’aquesta plantació que es trobava en la caseta situada en una pineda, on l’autor dels fets es trobava amb un gos de raça perillosa que va voler atacar als agents. Una vegada assegurat l’animal es procedeix al registre de la propietat, on es troben en diferents estat de maduració 970 plantes de marihuana.

Per tot això es procedeix a la detenció d’una home de 34 anys per la seua implicació en un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Amb aquesta actuació s’han pogut intervindre prop de 970 plantes de marihuana amb un valor en el mercat d’al voltant de 200.000 euros.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Xátiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí