Desmantellades a Alzira 7 plantacions amb 1.825 plantes de marihuana i una bossa amb 12.000 € a una teulada

0
1421
Imatge d'una de les plantacions desmantellades a Alzira

En l’operació s’ha detingut a una persona de 46 anys i s’han detectat connexions il·legals de subministrament d’electricitat

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Alzira set plantacions de marihuana amb enganxaments il·legals d’electricitat, en les quals s’han intervingut un total de 1.825 plantes i tots els components elèctrics per al cultiu. A més, en una teulada, els efectius han localitzat una bossa amagada amb 12.000 euros.

Fins al moment ha sigut detinguda una persona, de 46 anys, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un barri d’Alzira podria haver-hi diverses plantacions de marihuana en diferents domicilis.

Com a conseqüència de les investigacions, sobre les 7.00 hores d’aquest dilluns els policies han realitzat diverses entrades i registres en set domicilis, en els quals s’han localitzat plantacions de marihuana, una d’elles amb 1.000 plantes i els corresponents enganxaments il·legals a la xarxa elèctrica.

En total, s’han intervingut 1.825 plantes de marihuana, una bossa amb 12.000 euros i tots els components elèctrics com a llums, ventiladors i uns altres útils dels quals habitualment s’utilitzen per a aquest tipus de plantacions. La Policia continua amb les investigacions per al total esclariment dels fets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here