Desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, blanqueig de capitals i prostitució a la Ribera

0
2549
La Guàrdia Civil s'ha apoderat de 70.000 euros en metàl·lic en l'operació.

S’ha detingut a 8 integrants d’aquest grup i en l’operació la Guàrdia Civil s’ha apoderat de diferents quantitats de cocaïna, heroïna, èxtasi i marihuana, tres vehicles, un revòlver i prop de 70.000 euros en efectiu

La Guàrdia Civil de Cullera i Sueca ha desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, el blanqueig de diners i l’explotació de dones per a exercir la prostitució a la comarca de la Ribera. En aquesta operació s’han detingut a 8 persones integrants d’aquest grup criminal.

Els implicats es dedicaven principalment al tràfic de cocaïna, sent els principals punts de venda el domicili d’un dels detinguts, i un club d’alterne. A més, el grup criminal proporcionava estupefaents tant als usuaris del local, com a les dones que exercien la prostitució i es lucrava de diverses dones estrangeres, que a més exercien aqueixa activitat sexual per pura necessitat a causa de la seua precària situació economica.

Segons el comunicat de la Guàrdia Civil aquestes dones es prostituïen en un immoble que mancava de les mínimes condicions higienicosanitàries. Una de les detingudes controlava a les dones prostituïdes en el club, portant la comptabilitat del total de serveis sexuals que aquestes realitzaven i els imposava un percentatge de beneficis per tals serveis, així com per les consumicions que s’efectuaven en el local.

Pel que fa al tràfic de drogues, els investigats desenvolupaven diferents rols, un dels detinguts era el que proporcionava la droga a l’organització, uns altres es dedicaven a la seua distribució i la resta de detinguts prestaven ajuda logística transportant els estupefaents i ocultant-los en altres immobles, la qual cosa va afegir un plus de dificultat a la investigació.

Per tot això es va procedir a la detencion de 8 persones, 2 dones i 6 homes d’edats compreses entre els 22 i 68 anys, per delictes relatius a la prostitució, partencia a grup criminal i blanqueig de capitals.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera instància i Instrucció n.1 d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here