VÍDEO: Desarticulada una banda criminal que assaltava locals d’hostaleria a la Vall d’Albaida

0
2566
Un dels assaltants (esquerra) rebenta la caixa registradora, i dos més (dreta) assalten la màquina escurabutxaques

En total la banda hauria assatat uns 60 establiment a les comarques de la Vall d’Albaida i de l’Alt Vinalopó

La Guàrdia Civil de ha desarticulat un grup criminal organitzat que hauria assaltat fins a 60 locals d’hostaleria a la Vall d’Albaida i a l’Alt vinalopó, una operació batejada amb el nom Trapavall. L’actuació ha estat duta a terme per la Policia Judicial de Xàtiva i de la companyia d’Ibi, en la qual s’ha detingut a quatre integrants d’aquest grup criminal, tots ells homes.El ‘modus operandi’ d’aquesta banda criminal era molt similar en tots els colps que presumptament se’ls imputen, la forçada dels establiments hosteleros en la zona de la comarca de Vall d’Albaida i de l’Alt Vinalopo, per a la sostració dels diners en metàl·lic que provenia de la recaptació de les màquines escurabutxaques, les expenedores de productes i tabacs, així com de les caixes registradores.

El grup organitzat es trobava assentat entre les localitats de Gandia a València i Gaianes a Alacant. Per açò s’han realitzat registres en dos domicilis en tots dos municipis i s’ha aconseguit la confiscació de diversos objectes que provenien de diversos il·lícites comeses pels mateixos, així com diverses evidències tals com a roba, telèfons mòbils, i per tant els vinculen amb la comissió dels presumptes delictes.

L’operació segueix oberta i no es descarten noves detencions en els pròxims dies, al mateix temps que s’està analitzant tot el material confiscat per a veure si corresponen a altres assalts comesos en la zona.

A continuació es pot veure un vídeo de les càmeres de seguretat d’un dels establiments mostrant com actuava la banda desarticulada:Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here