El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent incrementa un 7,7% les intervencions quirúrgiques en el primer semestre

0
1846
Hospital d'Ontinyent

Les intervencions arriben a les 7.875 fins al mes de juny, mentre també augmenten les consultes d’atenció especialitzada

L’activitat quirúrgica del Departament en el primer semestre de 2018 s’ha incrementat en un 7,7%. Els indicadors registren també en aquest periode un augment en les consultes d’atenció especialitzada a Xàtiva i Ontinyent.

Les mesures que es van adoptar després del període estival de 2017 han donat el seu primer resultat mentres el Departament es prepara per a finalitzar 2018 amb millors ràtios a pesar de comptar amb els mateixos recursos humans que fa tretze anys.

En el primer període del passat any el departament va realitzar un total de 7.312 intervencions quirúrgiques mentres que enguany va superar al juny les 7.875 intervencions, d’elles 781 van ser intervencions d’urgència i la resta programades.

Dels dos centres hospitalaris del Departament, l’Hospital d’Ontinyent és el que major increment de l’activitat quirúrgica ha registrat, pujant un 12,52% respecte al mateix període de l’any passat.

Puja l’activitat de consultes d’especialitats

En el respectiu a les consultes d’atenció especialitzada l’activitat del departament també s’ha incrementat. En el primer semestre d’enguany l’Hospital Lluís Alcanyís hi ha exprimentado un increment del 9% en primeres consultes i un 8.9% en successives el que suposa en números absoluts 6.239 consultes més que en el mateix període de l’any passat.

També l’Hospital d’Ontinyent ha experimentat un increment de les seues primeres consultes en un 3 % i un 9’9 % les consultes successives d’especialitats que suposa l’atenció de 2758 pacients més que en el mateix semestre de 2017.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí