El departament d’Activitats de l’Ajuntament impulsa les llicències per a empreses en Parc Sagunt

0
1746
Parc Sagunt.

Guillermo Sampedro informa que recentment s’han concedit quatre llicències i que hi ha altres dues previstes per a les pròximes setmanes

​La regidoria d’Activitats ha donat un impuls a la concessió de llicències en un dels polígons estratègics de la ciutat, Parc Sagunt, una de les zones industrials amb major potencial de la comarca i de la província. En este sentit, segons informa el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro, se li han concedit dues noves llicències d’activitat a dues de les empreses que formen part d’este parc industrial.

La primera d’elles, una llicència ambiental per a una nau industrial a la signatura Inmo Arnedo, un grup logístic que ja té una nau i que ara compta tant amb llicència d’obra com d’activitat per al seu segon edifici. Per a esta segona nau, que tindrà més de 35.000 metres quadrats, l’empresa disposa d’una parcel·la de 50.000 metres quadrats i una inversió de més de 5 milions d’euros. Està previst que esta segona nau done ocupació a més de 40 persones.

El segon títol habilitant que ha atorgat la Junta de Govern Local ha sigut el de l’empresa Kimer, un fabricant de productes metàl·lics, principalment prestatgeries, que ha ampliat la seua nau en la parcel·la de què disposa en Parc Sagunt de 10.000 metres quadrats. Kimer està previst que genere entre 40 i 60 llocs de treball en la fabricació de prestatgeries metàl·liques i sistemes de magatzematge.

Estes dues llicències se sumen a les altres dues que ja es van autoritzar fa diverses setmanes per part de la regidoria d’Activitats i de la Junta de Govern Local. Es tracta de les llicències ambientals i d’obra de Svan Trading i de Disfrimur, les dues empreses logístiques. La primera d’elles, Svan, es dedica al comerç a l’engròs d’electrodomèstics de gamma blanca, mentre que Disfrimur, que ja compta amb altres dues seus a la Comunitat Valenciana, centra la seua activitat en el transport de mercaderies agroalimentàries i compta amb Mercadona com un dels seus principals clients.

D’altra banda, tal com assenyala Sampedro, “a més, en els pròxims dies autoritzarem altres dues noves llicències més, també de signatures dedicades a la logística. És el cas de Lannutti, que compta amb dues parcel·les en Parc Sagunt que sumen 25.000 metres quadrats, es dedica al transport de vidre i compta amb la factoria d’AGC com un dels seus principals clients. L’altre projecte que comptarà amb llicència d’activitat d’ací a poc temps serà Acotral, empresa de transport nacional i internacional de mercaderies i una de les logístiques de Mercadona, que té una parcel·la de 6.500 metres quadrats en Parc Sagunt”.

A més d’estes dues llicències, pel que fa a Parc Sagunt, “el departament es troba pendent d’una ampliació de Crown, la fàbrica d’envasos metàl·lics que ja fa dos anys que està en funcionament i pretén ampliar les seues instal·lacions, i el projecte de Dacsa, que compta amb 57.000 metres quadrats en este parc i que ens presentaran en els pròxims mesos”.

Per tant, segons assenyala Sampedro, “amb estes quatre llicències que hem donat en les últimes setmanes i les dues que atorgarem d’ací a poc temps estem pràcticament al dia respecte a llicències en Parc Sagunt. Este parc, per la seua projecció econòmica i generació d’ocupació és una de les prioritats del departament, que està responent a uns nivells molt alts i amb una gran rapidesa i professionalitat a pesar que són projectes complexos”.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here