Denuncien una “saturació” del servei d’urgències de l’Hospital de la Ribera per la insuficiència de personal

0
1972
Hospital de la Ribera en Alzira.

El sindicat CSIF avisa de la mitjana diària de 30 pacients pendents d’ingrés i exigeix reforços i més infraestructura

El sindicat CSIF ha alertat de la insuficiència de personal en Urgències de l’Hospital de la Ribera a Alziraper a atendre la demanda actual, que asseguren “provoca que des de fa tres dies hi haja una mitjana de 30 pacients diaris a l’espera d’ingrés”. La central sindical urgeix a reforçar el servei amb més personal i a disposar de la infraestructura adequada per a prestar l’atenció necessària als usuaris del departament de salut.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) avisa de “la pressió assistencial que suporten els professionals del servei d’Urgències, amb boxs triplicats i amb les sales plenes”. El sindicat recalca que el citat servei d’Urgències “s’ha convertit, en aquest moment, en una nova planta d’hospitalització, però sense els recursos ni les infraestructures adequades pròpies d’una sala d’hospitalització”.

CSIF, davant la situació, reclama que “es reforce el servei d’Urgències amb més professionals de Medicina, Infermeria, TCAEs i zeladors”. La central sindical ha oferit diverses solucions a la Direcció del departament, davant la falta de personal en bossa que al·lega, com ampliar a jornada completa, de manera voluntària, a treballadors amb contracte parcial. De la mateixa manera, ha proposat “que s’oferisca al personal de Primària la possibilitat de reforçar els serveis de l’hospital retribuint aqueixa jornada extra com a guàrdia d’Atenció Primària”.

El sindicat, en qualsevol cas, insta a adoptar unes “mesures necessàries per a no sobrecarregar més a uns professionals que ja estan desbordats”. En aqueix sentit d’urgència adverteix que “estan per arribar moments molt més complicats per grip, fred, tercera ona de Covid-19… La Direcció no pot allargar més el problema sense afrontar-lo i seguir sense prestar l’atenció als pacients amb la qualitat i els mitjans adequats”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament d' Alzira aprova l’eliminació de les últimes referències franquistes en els seus carrers

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here