Denuncien fins a 8 talls del subministrament d’electricitat en 3 hores a la comissaria de Xàtiva

0
1596
Comissaria de la Policia Nacional a Xàtiva

El CSIF avisa que els continus talls incideixen en la tramitació de DNI i passaport a Xàtiva amb més de 60 minuts de retard

El sindicat CSIF adverteix del retard en la tramitació de DNI i passaport que estan provocant els talls elèctrics en la comissaria de Xàtiva. Este dilluns afirmen que, en les primeres tres hores d’atenció, s’han produït fins a huit talls i la demora superava els 60 minuts. La central sindical lamenta que el Ministeri de l’Interior no haja reformat la instal·lació elèctrica, com es va comprometre fa dos anys.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que la comissaria necessita una reforma exhaustiva, sobretot en el que afecta a la línia elèctrica, ja que salta quan s’incrementa l’ús de refrigeració o calefacció. El sindicat explica que este dilluns, amb temperatures exteriors de 5 i 7 graus en el primer tram del matí, s’han produït fins a huit talls de llum. Per les dependències transiten uns 60 usuaris per jornada.

La central sindical recalca que la situació es pot agreujar en els pròxims dies i que els talls provoquen un bloqueig del sistema informàtic i una aturada en la climatització. El sindicat explica que aquesta situació genera que l’atenció per usuari puga allargar-se fins a 30 minuts, quan normalment tarda la meitat de temps l’expedició de DNI o passaport. Per aqueix motiu, hui, a les 11,30, ja existia un retard d’una hora.

El sindicat afig que aqueixa pèrdua d’electricitat obliga a reiniciar els ordinadors i a començar en nombroses ocasions el procés de tramitació, fins i tot encara que estiga ja imprés el document. També afecten els talls a la telefonia. La central sindical ja va denunciar la situació el passat estiu i en l’estiu 2017, quan hi havia fins a sis talls diaris; no obstant això, encara que el Ministeri de l’Interior es va comprometre a solucionar-la, no s’ha produït la reforma necessària de les instal·lacions.

CSIF insta al Ministeri de l’Interior a conducta amb urgència a la solució d’aquest problema i a invertir els mitjans necessaris, d’una vegada per sempre, per a escometre aqueixa reforma profunda de les instal·lacions. La central sindical recalca que els talls repetits deterioren el servei i originen malestar de treballadors i usuaris en aquestes oficines que cobreixen la comarca de la Costera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí