Dénia tanca la platja Punta dels Molins en detectar bacteris fecals

0
548
Dénia
Platja Punta dels Molins.

L’ajuntament de Dénia, mitjançant un comunicat de premsa, ha anunciat que mantindrà tancada al bany la platja de Punta dels Molins, ja que les anàlisis d’aigua realitzades en les últimes hores “continuen desaconsellant l’obertura d’aquesta zona de costa” per contaminació d’origen fecal.

Les anàlisis han detectat nivells d’enterococs intestinals “per damunt dels admesos”, contaminació d’origen fecal, tal i com han indicat fonts del consistori.

Cal recordar que aquesta platja es va tancar al bany aquest passat dimecres després de rebre comunicació per part de la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat que en les últimes anàlisis s’havien superat els nivells màxims en els paràmetres microbiològics.

Respecte a les tasques de detecció de l’origen de les aigües residuals, fins al moment s’ha comprovat que totes les urbanitzacions de la zona estan “correctament connectades al clavegueram”.

El consistori ha assegurat que en 24 hores facilitaran els resultats d’una nova anàlisi en l’aigua i ha demanat disculpes per les molèsties als usuaris.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here