Dénia inicia actuacions de millora als horts urbans

0
510
Hi han panells informatius a cada fase d’hort urbà.

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic, i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l’ajuntament de Dénia han desenvolupat una sèrie d’actuacions i activitats dirigides a la millora dels horts urbans, amb la finalitat de facilitar la feina i potenciar l’agricultura sostenible i ecològica.

Així, s’ha apostat pel compostatge i reutilització de les restes vegetals, per la qual cosa s’ha aportat material als horts urbans, entre els quals es troben un compostador i una trituradora. D’aquesta manera s’estalvia el lloguer de contenidors per a emportar-se els residus.

A més a més, s’han instal·lat senyals i un panell informatiu a cada fase d’hort urbà, destinats a informar sobre alimentació saludable, així com les activitats que formen part de l’Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020 de la Regidoria, dins del Pla d’Acció DéniaMarina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO.

Aquestes actuacions i altres relacionades en l’agricultura han suposat al llarg de l’any una inversió en més de 30 empreses locals de Dénia i la Marina Alta dedicades a la formació, subministres, disseny i productes de l’horta.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here