Dénia homenatja als col·lectius que han col·laborat a pal·liar la crisi sanitària en l’acte del 9 d’Octubre

0
8116
Ajuntament de Dénia.

L’ajuntament de Dénia dedicarà l’acte commemoratiu del 9 d’Octubre a totes les persones i col·lectius “que han treballat en la primera línia per a combatre la pandèmia i per a procurar que les persones més vulnerables no quedaren enrere” i en record de les persones que ens han deixat durant la pandèmia, en paraules de l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt.

L’acte se celebrarà el divendres, 9 d’octubre, a les 18 hores, en la plaça de la Constitució, i girarà al voltant del simbolisme d’una escultura, Corazones, que l’artista Modesto Marí ha cedit a l’Ajuntament “perquè a partir d’ara recorde, des de la seua ubicació en la plaça, a tots els cors que d’una manera o d’altra, des de la solidaritat i des dels diferents sectors professionals, ens han cuidat, ajudat i cuidat; i també a aquells cors ferits que han sigut víctimes de la COVID-19”, ha explicat Grimalt. Corazones és una peça de pedra arenisca que s’instal·larà en la zona central de la plaça sobre un peu cúbic d’acer corten i s’acompanyarà amb una placa commemorativa de bronze.

L’accés a l’acte serà restringit i només amb invitació, per qüestions de seguretat sanitària. «S’ha convidat a assistir-hi a una representació dels col·lectius essencials i les entitats socials que han lluitat des de la primera línia, des del primer dia, i continuen fent-ho. Representants del sector sanitari, de les persones majors, les més afectades per la pandèmia, dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, de cossos d’auxili, de l’acció social i d’ajuda a les persones, dels serveis municipals, dels Consells municipals, que aglutinen els sectors de la societat deniera i uns altres la col·laboració dels quals ha estat fonamental en el transcurs de la crisi», asseguren fonts municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí