Dénia fica en marxa una campanya per a la regularització de gossos potencialment perillosos

0
328

La regidoria de Protecció Ciutadana de l’ajuntament de Dénia ha iniciat una campanya per a la regularització de gossos potencialment perillosos.

Segons ha informat el regidor Javier Scotto, el Registre Informàtic Valencià d’Identificació d’Animals va comunicar a l’Ajuntament que existeixen 80 gossos registrats en 2017 i 2018. D’estos 80 gossos, van comprovar que 65 estaven empadronats en Dénia. En els darrers mesos s’ha remès una carta informativa als propietaris dels 65 gossos potencialment perillosos en el que s’indica les races potencialment perilloses i la documentació que ha de tenir el propietari d’este animal: document que acredite que el propietari no té antecedents penals, certificat d’aptitud psicològica, pòlissa de segur, passaport de l’animal i la taxa fiscal.

Ajuntament de Dénia.

A data de hui, dels 65 gossos localitzats en Dénia, 4 tenen llicència, 5 estan en tramitació, i es realitzarà una segon notificació a 18 propietaris més per a que regularitzen la seua situació i s’iniciarà un expedient sancionador a 38 propietaris que no han regularitzat el seu gos, amb una proposta de multa de 2.404,06 euros, segons la llei de tinència d’animals potencialment perillosos.

Scotto ha insistit que un gos no és potencialment perillós si el propietari és responsable, “per este motiu des de l’ajuntament de Dénia anem a exigir esta responsabilitat en esta campanya amb l’objectiu que tots els gossos potencialment perillosos estiguin regularitzats”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here