Dénia convoca 10 beques de pràctiques formatives universitàries per a l’estiu

0
988

L’ajuntament de Dénia convoca la concessió de 10 beques de formació d’estudis universitaris de grau, diplomatura, llicenciatura o equivalent dins del programa de practiques formatives de 2019 per a prestar serveis durant el període estival, de l’1 de juliol al 31 d’agost, en diferents àrees o departaments municipals.

Les àrees per a les quals s’oferten les pràctiques són: residència municipal Santa Llúcia, Serveis Socials, OMIC, Biblioteca, Cultura, Medi Ambient, Parcs i Jardins, Arqueologia, Obres i Projectes i Policia Local.

Ajuntament de Dénia.

Les persones interessades poden arreplegar les bases especifiques i el model de sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i al Departament de Recursos Humans o descarregar-se-les de la pàgina web de l’Ajuntament de Dénia, www.denia.es, apartat de Serveis – Ocupació – Personal temporal.

Qui desitge formar part del procés selectiu, haurà de presentar la sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament i seu electrònica municipal o en qualsevol dels llocs al fet que es refereix l’art. 16 de Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment administratiu Comú d’Administracions públiques, dirigida al Sr. Alcalde-President.

El termini de presentació de sol·licituds és del 3 al 12 de juny, ambdues dates incloses.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí