Dénia celebra el IV festival Ultramar de dansa contemporània

0
1105

La Regidoria de Cultura, en col·laboració amb el Centre Coreogràfic de Dénia (CCD), ha organitzat per quart any consecutiu el festival de dansa contemporània Ultramar Dansa.

La proposta, sorgida de la iniciativa del ballarí Joan Bernat Pineda, director del CCD, es planteja com un projecte l’objectiu del qual és la difusió i promoció de la dansa contemporània més actual i d’avantguarda.

Cartell de presentació de la programació.

El festival es desenvoluparà al teatre auditori del Centre Social de Dénia del 7 a l’11 de novembre. S’han programat un total de 7 espectacles, dels quals quatre són de companyies professionals, dos són grups de formació, com el CCD i l’Aula de Dansa de la Universitat d’Alacant, que s’ha inclòs en el projecte dintre de les activitats en col·laboració amb el centre Gasterra, i un altre espectacle amb els guanyadors del Certamen del Mar que s’organitza a València.

Les companyies que participen procedeixen de tres comunitats autònomes diferents, València, Illes Balears i les Illes Canàries, i ens mostren els treballs que s’estan desenvolupant ara mateix en el món de la dansa contemporània en estos territoris.

La programació inclou espectacles per a adults i també dos espectacles per al públic infantil i familiar, públic al qual interessa especialment a l’organització donar a conèixer aquestes propostes tan innovadores.

Per a dur endavant el projecte, s’ha comptat amb la col·laboració de l’INAEM, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, Governs de Canàries, el Govern de les Illes Balears, l’Institut Valencià de Cultura, Gasterra i la Fundació Baleària.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here