Dénia adjudica les obres del col•legi de la Xara

0
515

La Junta de Govern de Dénia ha aprovat l’adjudicació de les obres de construcció del nou col•legi de la Xara amb un pressupost de 2.579.487,63 euros. El termini d’execució de les obres és de 12 mesos comptats a partir de la formalització del contracte.

El nou col•legi es construirà en un solar de 6.008 metres quadrats adquirit per l’ajuntament. L’accés principal al centre serà pel carrer de la Morxama. El projecte contempla la construcció de tres edificis. Un per a l’alumnat d’Educació Infantil, amb una sola planta baixa i tres aules, un espai comú, una sala d’equips docents, lavabos integrats en les aules, un xicotet magatzem i un espai per a les instal•lacions, amb pati de jocs en la zona posterior.

L’edifici principal i d’Educació Primària estarà situat en paral•lel a la línia de façana del carrer de la Morxama i tindrà dos plantes i una zona de jocs amb arbrat d’ombra.

En la baixa se situaran la zona d’Administració, la sala d’usos múltiples, secretaria, l’aula d’educació especial, un magatzem, els lavabos, els quadres d’instal•lacions, l’ascensor i la sala de neteja, a més del menjador i la cuina. En la primera planta s’ubicaran les sis aules de Primària, un aula taller polivalent, la sala d’equips docents, un aula de xicotet grup, una altra d’informàtica, la biblioteca i els lavabos, a més de la sala de màquines, un magatzem, ascensor i sala de neteja.

Per últim, es construirà un tercer bloc destinat a gimnàs, amb vestuaris i lavabos.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here