Dénia acull el 4 de març el I Torneig de La Fallera Calavera

0
856
Cartell de presentació del torneig.

El I Torneig de La Fallera Calavera se celebra a la Casa de Cultura de Dénia el 4 de març, a les 18.30 hores, organitzat per l’editorial de jocs Zombi Paella amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura deniera.

El torneig comptarà amb la presència del denier Enric Aguilar, creador d’este popular joc de cartes.

Els participants del torneig optaran als premis següents:

Un joc de La Fallera Calavera.
Una unitat de ‘La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia’, l’ampliació del joc.
Dos cartes extraordinàries del joc, naips exclusius que no estan a la venda.

El termini d’inscripció ja està obert. Per participar, es demana als interessats que envien un correu electrònic a info@zombipaella.com abans del 4 de març, indicant el seu nom i cognoms i telèfon de contacte.

La Fallera Calavera, el joc de cartes valencià

La Fallera Calavera és un joc de cartes en valencià que mescla la temàtica zombi amb la cultura popular i el folklore autòcton. Després de morir en una mascletà a causa d’un error de seguretat, una fallera torna a la vida convertida en zombi. Només hi ha una manera de calmar la seua ira apocalíptica: cuinar-li una bona paella.

En el joc de La Fallera Calavera, els jugadors utilitzen una baralla de 102 cartes amb l’objectiu de reunir 5 ingredients de la paella. El primer jugador que ho aconseguisca, utilitzant tresors, cartes de batalla o cartes especials, guanya la partida.

És un joc ràpid, amb molta interacció entre jugadors i situacions múltiples i molt variades, segons apunten fonts municipals.

En les seues set edicions, s’han venut més de 25.000 unitats de La Fallera Calavera, que compta amb una segona part i una novel·la homònima escrita també pel denier Enric Aguilar. El joc es pot adquirir per Internet o en botigues físiques com Públics, a Dénia, la FNAC o Abacus.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La millora del camí de l’Algares converteix en la proposta més votada dels Pressupostos Participatius d’Altea

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here