Desmantellats cultius amb prop de 900 plantes de marihuana a Alberic i Albaida

0
1225
Imatge de la plantació desmantellada a Albaida

La Guàrdia Civil ha detingut a un total de 5 persones com a responsables de les dues plantacions

La Guàrdia Civil ha detingut un total de cinc persones en dues operacions contra el tràfic de drogues a Alberic i Albaida en les que s’han intervingut un total de 862 plantes de marihuana.

En l’operació d’Alberic es va poder comprovar que quatre persones estaven utilitzant tres domicilis, condicionats per a satisfer les necessitats de les plantes quant a llum, humitat i temperatura ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.

Així s’ha procedit a la detenció de 3 homes i una dona d’edats compreses entre els 27 i 35 anys per la seua implicació en els delictes contra la salut publica (tràfic de drogues), i defraudació de fluid elèctric.

En els registres practicats en els agents encarregats de l’operatiu s’han confiscat de 262 plantes de marihuana, , a més de les instal·lacions per a cultiu existent en els domicilis.

Pel que fa a l’operació realitzada a Albaida s’ha detingut a un home de 44 anys per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric. S’han intervingut 580 plantes de marihuana en una parcel·la d’aquesta localitat.

Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció n.4 d’Alzira i n.1 d’Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here