Demanà de les Falleres Majors 2016 de Villanueva de Castellón

0
1013

11888149_1668871226732505_8597179236004619996_o

Noticies TRONS I FESTES | Redacció.- La Junta Local Fallera de Villanueva de Castellón va celebrar un dels actes mes recents va ser el passat divendres 28 d’agost, a les 20:00 hores, quan es realitzà la tradicional demanà a casa de les proximes Falleres Majors 2016, que seràn proclamades el proper dissabte 26 de setembre. La vesprada va estar carregada de moments molt emotius.

En primer lloc, el president de la JLF li feu imposició de l’agulla d’honor al Sr. Alcalde i President nat de la Junta Local Fallera de Vva de Castellón. Seguidament, es realitzà la demanà infantil a casa de la pròxima Fallera Major Infantil, on ens esperava Aitana, junt amb la seua cort: Paloma, Aida, Ester i Sara, on totes cinc anaven precioses. Aitana, amb el seu nerviosisme caracteristic, i rodejada de la cort, va acceptar el càrrec que el Sr. Alcalde li proposà.

Després, ens dirigirem tots a casa la pròxima fallera Major, on ens esperava la cort major: Mª Jose, Erica, Triana i Mila, junt a Raquel, totes elles elegants i acorde a l’acte com podeu veure a les fotos.

De nou Oscar Noguera, com Alcalde del consistori, feu la tradicional pregunta, a la que Raquel va acceptar amb un gran somriure.

El Sr. Alcalde en representació del M.I. Ajuntament, va fer entrega del ventall oficial a Aitana i Raquel, elaborat baix les mans de Ana Muñoz. i el Sr. Regidor de Festes, Lluis Piqueras, va fer entrega d’un preciós ram de flors.

Acabarem la vetlada al pati de l’obrera, on celebrarem aquest acte amb tots els assistents.

El nom complet de les pròximes Falleres Majors es:
FMI: Xiqueta Aitana Martorell Penalba
FM: Senyora Raquel Herrero Sánchez

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí